Kubki do sałaty Żubr i kasztan Wodny

Kubki do sałaty Żubr i kasztan Wodny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj kubków sałaty z bizonem i Kasztanem wodnym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka azjatyckiego sosu fasolowego, imbir, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Phoenix AZ: Aquapark Resorts, MIM i najlepszy burger Bizon {}, Sałatka Z Groszku Kasztanowego, oraz Deser Z Kasztanów Wodnych.

Instrukcje

1
Żubr, imbir i czosnek połączyć na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając rozbić mięso, aż rumiane, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
żubryżubry
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać sos fasolowy i hoisin i mieszać tylko do połączenia. Wymieszać w wodzie kasztany i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
Sos HoisinSos Hoisin
CebulaCebula
SOSSOS
3
Mieszankę żubra łyżka do miski. Do małej miseczki włożyć orzeszki ziemne i na półmisku ułożyć liście sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
żubryżubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać z Sriracha.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn