Kubki czekoladowo-Malinowo-truflowe OREO
Przepis OREO czekoladowo-malinowe kubki truflowe mogą zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w ok. 2 godziny i 30 minut. Na 38 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czekolady piekarskiej, dżem malinowy, ciasteczka oreo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Peanut Butter Oreo Truffle Cookie Cups, Ciasto Czekoladowe Lody Oreo Truflowe, oraz Oreo Trufle Czekolada Chip Ciastka Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 Łyżki. masło; wymieszać z okruchami ciastek. Naciśnij na dno 24 miniaturowych papierowych kubków na muffinki.
Dodaj 1/4 łyżeczki. dżem dla każdego. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Mikrofalówka biała czekolada, 1/4 szklanki śmietany i 1 łyżka. pozostałego masła w misce na wysokości 1 min.; mieszać, aż czekolada stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać. Łyżka nad dżemem. Zamrażać 10 min.
Tymczasem półsłodką czekoladę roztopić z pozostałą śmietaną i masłem zgodnie z zaleceniami dla białej czekolady. Łyżka na warstwach białej czekolady; wierzch z posypką. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin lub do firmy.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka Oreo można łączyć z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.