Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli
Kubańska zupa z czarnej fasoli to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 35 i kosztuje 20 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, rosół z kurczaka, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować 1 puszkę fasoli i połowę bulionu w blenderze, aż będzie gładka. Cebulę, czosnek i kminek ugotować i wymieszać na rozgrzanym oleju w dużym rondlu na średnim ogniu 3 min.
Dodać puree z fasoli; dobrze wymieszać.
Dodaj drugą puszkę fasoli i bulionu do blendera; zmiksuj na gładką masę.
Dodaj do mieszanki fasoli w rondlu z pozostałą puszką fasoli i salsy; dobrze wymieszać. Zagotować na średnim ogniu; dusić na małym ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Podawać posypane kwaśną śmietaną.