Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli
Kubańska zupa z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 266 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, bulion warzywny, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj kilka rozprysków wody lub bulionu warzywnego na patelni na dużym ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 2 do 3 protokół.
Dodać chili w proszku i kminek, i mieszać do połączenia. Następnie dodać fasolę, bulion warzywny i salsę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i niech zupa gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Zupę wyjąć z ognia i wymieszać z sokiem z limonki.
Połowę mieszanki przełożyć do blendera i puree, aż w większości będzie gładka.
Przecier wymieszać z powrotem z zupą.
Udekoruj każdą porcję kolendrą, zieloną cebulą i łamanymi frytkami kukurydzianymi. Można również skropić ostrym sosem lub dodać pieprz cayenne do smaku, w razie potrzeby.