Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 21g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz pomidory, paprykę, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rice a Munee, Guy Fieri ' s Code Red Beverage, oraz Sałatka Fieri Farfalle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę i sól przesiać do średniej miski. Delikatnie zmiksuj skracanie na mąkę, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać w wystarczającej ilości zimnej wody, aby utrzymać to wszystko razem. Kneed lub proces aż gładka piłka jest utworzona, jak najmniej pracy, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Toczyć w piłkę i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Usuń, podziel na 2 równe kulki i rozwałkuj do 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Drapować skórkę w puszce, pokroić widelcem i przykryć woskowanym papierem. Napełnij dno suszoną fasolą i piecz skorupę ciasta przez 10 minut lub aż skorupa lekko brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć i ostudzić przed napełnieniem.
7
Dodaj olej do średniej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek, gotuj, aż będzie przezroczysty, ale nie brązowiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodaj pomidory, gotuj przez 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
10
Zdjąć patelnię z ognia i przytrzymać, aby dodać do wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Dodaj 2 uncje sera szwajcarskiego do wstępnie ugotowanej skorupy ciasta, dodaj szarpaną wieprzowinę na szczycie szwajcarskiego sera. Top szarpana wieprzowina z mieszaniną sofrito.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Wieprzowina Ciągnięta
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
13
Dodać pozostałe Szwajcarskie na wierzchu wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
14
Kłaść pokrojoną szynkę na wierzchu szwajcarskiego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Plastry Szynki
15
Śmietanę wymieszać z musztardą i polać szynką, a następnie polać parmezanem.