Krążki do squasha z zieloną fasolką
Krążki do squasha z zieloną fasolką mogą być tylko bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Za $1.06 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 8G tłuszczu i w sumie 282 kalorii. Mieszanka rozmarynu, wody, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Najlepiej sprawdza się jako dodatek i jest wykonywany w przybliżeniu 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 48%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Dynia Glazurowana klonem i fasolka szparagowa z orzechami włoskimi, Komosa ryżowa z grillowaną letnią dynią i zieloną fasolką, oraz Dynia piżmowa i fasolka szparagowa w Curry z mleka kokosowego.
Instrukcje
Pokrój dynię na 1 cal. plastry; Odrzuć nasiona i końce. Ułóż plastry w jednej warstwie w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Posyp 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Przykryj i piecz w 350° przez 40 minut.
W międzyczasie w rondelku połącz 1/4 szklanki masła, brązowego cukru i wody; doprowadzić do wrzenia.
Piec bez przykrycia przez 15 minut lub do miękkości, często fastrygując.
Umieść fasolę w rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj przez 10 minut lub do miękkości; odcedzić.
Dodaj bazylię, rozmaryn i pozostałe masło, sól i pieprz. Łyżka do pierścieni squasha.