Krążki Cebulowe W Cieście Piwnym

Krążki Cebulowe W Cieście Piwnym
Krążki cebulowe w cieście piwnym to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 628 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka piwa, mąki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krążki Cebulowe Po Piwie, Krążki Cebulowe Po Piwie, oraz Krążki Cebulowe Po Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę przesiać do dużej miski. W innej dużej misce ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać z piwem, masłem i solą. Odstawić 1 szklankę mąki do zanurzania krążków cebuli. Powoli mieszaj mieszaninę żółtka z pozostałą mąką i dobrze wymieszaj. Pozostawić mieszaninę na 30 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
PiwoPiwo
SólSól
3
Frytkownica rozgrzać do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
4
W małej misce, sztywno ubić białka. Delikatnie połączyć białka z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Każdy krążek cebuli zalać mąką i zanurzyć w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Smażyć w głębokim tłuszczu, po kilka na raz, na złoty kolor.
7
Osuszyć na papierowych ręcznikach i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn