Krówka Żurawinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu kreolskich przepisów, więc spróbuj krówki żurawinowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako niedrogi deser. Mieszanka cukru cukierniczego, syrop kukurydziany, odparowane mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Krówka Żurawinowa, Krówka Z Orzechami Żurawinowymi, oraz Krówka Żurawinowa.
Instrukcje
Dno i boki patelni 8x8 cali z folią. Odstawić.
W średnim rondlu zagotuj żurawinę i syrop kukurydziany. Gotować na wysokiej przez 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do około 3 łyżek stołowych.
Natychmiast dodaj chipsy czekoladowe, mieszając, aż całkowicie się stopią.
Dodaj cukier cukierniczy, odparowane mleko i ekstrakt waniliowy, energicznie mieszając, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca.
Wlać na patelnię. Przykryć i schłodzić do twardości.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Atlantis Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.