Krówka z masłem orzechowym II
Peanut Butter Fudge II wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, ekstrakt z wanilii, krem z prawoślazu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Peanut Butter Cup Fudge Pie, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj patelnię do pieczenia 9x13 cali sprayem warzywnym.
W ciężkim sosie 4 quart patelni, połączyć cukier, mleko i masło lub margarynę.
Podgrzać do pełnego wrzenia, stale mieszając. Gotować przez 5 minut na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia, i dodać chipsy z masła orzechowego; mieszać, aż chipsy się stopią.
Wymieszać w śmietanie prawoślazu i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanej patelni. Super.
Pokroić na kawałki i cieszyć się.