Krówka po irlandzku

Krówka po irlandzku
Krówka Irlandczyków może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 133 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 3 godziny i 45 minut. Jeśli masz cukier, sól, Likier irish cream i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 70 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Bottoms Up Brownie Sundae Irish Floats with Burnt Irish Caramel + Hot Fudge, Irish Cream Fudge, oraz Madeleines Z Irish Whiskey Fudge.

Instrukcje

1
Nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia i wyłóż 2 kawałki pergaminu o długości około 14 cali; pozwól, aby końce papieru zawiesiły się po bokach patelni o kilka cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Wymieszaj odparowane mleko, jasnobrązowy cukier, biały cukier, niesolone masło i sól w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż mieszanina utworzy gęsty, gładki syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, aż termometr cukierki włożony do środka wrzącego syropu bez dotykania dna patelni czyta 238 stopni F (112 stopni C), 20 do 30 minut. Często mieszaj. Na początku temperatura cukierków będzie rosła powoli, a następnie szybciej wraz ze wzrostem temperatury; obserwuj uważnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć rondel z ognia i wymieszać z likierem Irish cream i ekstraktem waniliowym, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Likier śmietankowyLikier śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zeskrobać mieszaninę do miski roboczej dużego miksera stojącego wyposażonego w ubijaki; ustawić maszynę na niską prędkość i wymieszać cukier cukierniczy w 3 dodatkach, umożliwiając całkowite zmieszanie cukru przed dodaniem następnego dodatku. Często zeskrobuj miskę i wymieszaj krówkę, aż będzie całkowicie gładka, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KrówkaKrówka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Zeskrobać krówkę na przygotowaną patelnię do pieczenia i umieścić na równej powierzchni, aby ostygnąć i ustawić, od 3 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Użyj końców pergaminu jako uchwytów, aby podnieść krówkę z patelni do pieczenia przed krojeniem w kostkę do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn