Krówka Espresso Toffi
Krówka Espresso toffi może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, odparowanego mleka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krówka Espresso Toffi, Espresso Toffi Shortbread, oraz Toffi-klastry czekolady espresso.
Instrukcje
Lekko płaszcz 9 przez 13-calowa patelnia do pieczenia z maślanym sprayem do gotowania. W dużym rondlu na średnim ogniu połącz masło, cukier, odparowane mleko i espresso w proszku. Stale mieszając, doprowadzić do wrzenia na 10 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać w kawałkach czekolady i pianki aż do wymieszania.
Wlać do przygotowanej patelni.
Chipsy toffi posypać równomiernie krówką i lekko poklepać. Schłodzić, aż zestaw, około 3 do 4 godzin.
Pokroić w kwadraty wielkości kęsa.