Krówka Czekoladowo-Orzechowa

Krówka czekoladowo-orzechowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 5G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 10 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka złamanych orzechów włoskich, śmietana, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), oraz Listwy mocujące daty i nakrętki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia patelni do pieczenia 8x8 cali z folią aluminiową.
Roztopić czekoladowe chipsy w dużej, ciężkiej patelni na małym ogniu, stale mieszając, aby uniknąć przypalenia, aż do stopienia i gładkości, około 10 minut. Do czekolady wymieszać śmietanę, cukier cukierniczy i sól.
Wymieszać waniliowe okruchy opłatka do mieszaniny czekolady i wymieszać w połamanych kawałkach orzecha włoskiego.
Rozprowadzić krówkę na przygotowanej patelni, schłodzić do twardości i pokroić w kwadraty.