Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Short Rib Bourguignonne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1553 kalorii, 56g białka, oraz 115 g tłuszczu każdy. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka pieprzu, soli, bulion wołowy lub i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Fondue Bourguignonne, oraz Wołowina Bourguignonne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Mąkę, paprykę, pieprz cayenne i pieprz czarny połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Uncje Płynu świeżej Wody
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać krótkie żeberka, pokrywając je lekko w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo Zmielone
Cukierki Ratujące życie
4
W dużym holenderskim piekarniku lub głębokim garnku na średnim ogniu roztopić masło na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Dodać żeberka, wytrząsając nadmiar mąki. Podsmaż mięso, aż zbrązowieje, przesuwając żebra wokół pokrywając je masłem. W tym samym garnku, podsmażyć boczek przez 2 do 3 minut, a następnie dodać cebulę, szalotki, grzyby, seler i marchew i podsmażyć na złoty kolor. Deglazować patelnię z czerwonym winem, dodając trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cukierki Ratujące życie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Niech zmniejszyć na dużym ogniu przez 1 minutę.
7
Dodaj resztę wina i bulionu wołowego i doprowadzić do duszenia. Gdy płyn dojdzie do duszenia, przykryj i gotuj w piekarniku przez 2 do 3 godzin. Smak i dostosować przyprawy.
Żeberka wołowe można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Tinga Rio Reserve Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.