Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Short Rib Bourguignonne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1553 kalorii, 56g białka, oraz 115 g tłuszczu każdy. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka pieprzu, soli, bulion wołowy lub i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Fondue Bourguignonne, oraz Wołowina Bourguignonne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Mąkę, paprykę, pieprz cayenne i pieprz czarny połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać krótkie żeberka, pokrywając je lekko w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo Zmielone
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
4
W dużym holenderskim piekarniku lub głębokim garnku na średnim ogniu roztopić masło na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodać żeberka, wytrząsając nadmiar mąki. Podsmaż mięso, aż zbrązowieje, przesuwając żebra wokół pokrywając je masłem. W tym samym garnku, podsmażyć boczek przez 2 do 3 minut, a następnie dodać cebulę, szalotki, grzyby, seler i marchew i podsmażyć na złoty kolor. Deglazować patelnię z czerwonym winem, dodając trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj resztę wina i bulionu wołowego i doprowadzić do duszenia. Gdy płyn dojdzie do duszenia, przykryj i gotuj w piekarniku przez 2 do 3 godzin. Smak i dostosować przyprawy.
Żeberka wołowe można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Tinga Rio Reserve Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.