Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Short Rib Bourguignonne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1553 kalorii, 56g białka, oraz 115 g tłuszczu każdy. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka pieprzu, soli, bulion wołowy lub i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Fondue Bourguignonne, oraz Wołowina Bourguignonne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę, paprykę, pieprz cayenne i pieprz czarny połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Uncje Płynu świeżej Wody
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać krótkie żeberka, pokrywając je lekko w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
4
W dużym holenderskim piekarniku lub głębokim garnku na średnim ogniu roztopić masło na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Dodać żeberka, wytrząsając nadmiar mąki. Podsmaż mięso, aż zbrązowieje, przesuwając żebra wokół pokrywając je masłem. W tym samym garnku, podsmażyć boczek przez 2 do 3 minut, a następnie dodać cebulę, szalotki, grzyby, seler i marchew i podsmażyć na złoty kolor. Deglazować patelnię z czerwonym winem, dodając trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Niech zmniejszyć na dużym ogniu przez 1 minutę.
7
Dodaj resztę wina i bulionu wołowego i doprowadzić do duszenia. Gdy płyn dojdzie do duszenia, przykryj i gotuj w piekarniku przez 2 do 3 godzin. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Żeberka wołowe można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest Tinga Rio Reserve Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.