Królik z kiszoną kapustą: Coniglio con Krauti

Królik z kiszoną kapustą: Coniglio con Krauti
Królik z kiszoną kapustą: Coniglio con Krauti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.78 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 584 kalorie, 89g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, smalec, królik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoski Królik pieczony (Coniglio al Forno), Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, oraz Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem).

Instrukcje

1
Opłucz królika i osusz papierowymi ręcznikami. Doprawić solą morską i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
W dużym, patelnia o dużym dnie, ciepło 1/4-cup smalec na dużym ogniu, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać połowę kawałków królika, skórkę do dołu i gotować, aż złoto-brązowy, o 5 protokół. Obrócić i gotować, aż złoty kolor z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
4
Usuń rumiane mięso i gotować pozostałe mięso. Odstawić na talerz pokryty folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Dodaj pozostały smalec i podgrzewaj, aż się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
6
Dodaj cebulę i gotować przez 2 protokół, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać kapustę kiszoną i pieprz, zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez około 8 protokół. Mieszać od czasu do czasu, aby nie trzymać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
8
Wróć kawałki królika na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wlać wino na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj patelnię i gotuj przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podawać natychmiast.
11
Umieść wszystkie składniki w garnku 6-quart i przykryj. Doprowadzić do wrzenia na wysokim płomieniu i zmniejszyć do gotować. Gotować pod przykryciem 40 do 50 minut, często mieszając lub aż bardzo miękkie. Można podgrzać z wielkim sukcesem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn