Królik z kiszoną kapustą: Coniglio con Krauti
Królik z kiszoną kapustą: Coniglio con Krauti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.78 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 584 kalorie, 89g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, smalec, królik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoski Królik pieczony (Coniglio al Forno), Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, oraz Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem).
Instrukcje
Opłucz królika i osusz papierowymi ręcznikami. Doprawić solą morską i pieprzem i odstawić.
W dużym, patelnia o dużym dnie, ciepło 1/4-cup smalec na dużym ogniu, aż się stopi.
Dodać połowę kawałków królika, skórkę do dołu i gotować, aż złoto-brązowy, o 5 protokół. Obrócić i gotować, aż złoty kolor z drugiej strony.
Usuń rumiane mięso i gotować pozostałe mięso. Odstawić na talerz pokryty folią.
Dodaj pozostały smalec i podgrzewaj, aż się roztopi.
Dodaj cebulę i gotować przez 2 protokół, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane.
Dodać kapustę kiszoną i pieprz, zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez około 8 protokół. Mieszać od czasu do czasu, aby nie trzymać.
Wróć kawałki królika na patelnię.
Wlać wino na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj patelnię i gotuj przez 30 minut.
Umieść wszystkie składniki w garnku 6-quart i przykryj. Doprowadzić do wrzenia na wysokim płomieniu i zmniejszyć do gotować. Gotować pod przykryciem 40 do 50 minut, często mieszając lub aż bardzo miękkie. Można podgrzać z wielkim sukcesem.