Królik duszony z czerwoną i zieloną papryką: Coniglio AI Pepperoni
Królik duszony z czerwoną i zieloną papryką: Coniglio AI Pepperoni wymaga około 1 godzina i 31 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 42g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 3,82 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka do 6 papryka, sól i pieprz, Wino, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Duszony królik z czerwoną i zieloną papryką, Włoski Królik pieczony (Coniglio al Forno), oraz Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kawałki królika w misce z mieszaniną wina i wody i marynować przez 1 godzinę. Następnie odcedzić i dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie składniki, podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj kawałki królika i brązowy po obu stronach, około 5 do 7 minut na stronę. Gdy brązowieją, usuń kawałki i odstaw na bok. Po zakończeniu królika obniż ogień do średnio niskiego i wymieszaj plasterki cebuli na patelnię. Gotować, aż cebula jest zwiotczała i złoty, ale nie pozwól, aby brązowy.
Dodaj wino do patelni, przynieś na wolnym ogniu, a następnie dodaj kawałki królika, przytulając je między cebulami i gotuj, pod przykryciem, przez około 30 minut.
Umieścić pozostałe 3 łyżki oleju w oddzielnej patelni i na średnim ogniu delikatnie dusić plastry pieprzu, aż zostaną dokładnie zwiędnięte i zaczynają brązowieć; o 15 protokół odkryte i 15 protokół pokryte. Paprykę i soki wymieszać z królikiem, dodać sól i pieprz do smaku i gotować razem przez dodatkowe 30 minut.
Sprawdź ilość płynu na patelni po 15 minutach na dnie patelni powinna znajdować się niewielka ilość oleju syropowego, wystarczająca, aby utrzymać mięso i warzywa przed spaleniem.
Dodaj trochę więcej białego wina, wody lub bulionu, jeśli to konieczne, aby zapobiec przywieraniu.