Królik duszony w belgijskim Ale

Królik duszony w belgijskim Ale
Królik duszony w belgijskim Ale może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 68g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz belgijskie piwo, rosół z kurczaka, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Królik duszony w belgijskim Ale, Belgian Ale - Duszony Mostek, oraz Belgijskie Ale-Duszone Małże dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż kawałki królika na talerzu, posyp obie strony koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2
Odstawić na 30 minut do godziny. 2
3
Na talerzu ułożyć mąkę. Drage kawałki królika w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Rozgrzać olej i masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu (wystarczająco dużym, aby zmieścić kawałki królika w jednej warstwie). Gdy masło jest stopione i spienione, dodać kawałki królika w jednej warstwie do garnka.  Brązowy z jednej strony bez mieszania przez 5 do 6 minut. Następnie odwróć kawałki i brązowy po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Wyjąć na talerz. 3
6
Dodać pokrojoną cebulę do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko brązowy, skrobanie i rumiane kawałki królika z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodać ząbki czosnku i tymianek, gotować, aż cebula będzie miękka, a czosnek dość pachnący.4 zwiększyć ciepło do wysokiej i dodać belgijskie ale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
AleAle
8
Niech gotować na wolnym ogniu przez minutę lub dwie, a następnie dodać bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
9
Dodać pół łyżeczki soli i świeżo zmielony czarny pieprz. 5
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
(duża Tuba)(duża Tuba)
10
Pokrojony w kostkę korzeń selera umieścić na cebuli w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
11
Umieść rumiane kawałki królika na korzeniu selera. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryj i zmniejsz ciepło, aby utrzymać bardzo niskie gotowanie. Gotować przez 45 minut lub do momentu, aż królik zostanie po prostu ugotowany i miękki. 6
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
SelerSeler
Cały KrólikCały Królik
12
Wyjmij kawałki królika z garnka i trzymaj ciepło na talerzu. Zwiększyć ciepło do wysokiej i zmniejszyć ciecz o jedną trzecią. Następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu, wymieszaj musztardę i cukier. Smak i dodać więcej soli i pieprzu w potrzebne. Pokrój kawałki mięsa królika w paski i wróć do garnka. Z części pleców i klatki piersiowej Usuń dostępne mięso i wróć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mięso KróliczeMięso Królicze
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cały KrólikCały Królik
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
13
Dodaj porcje do garnka. Przykryć i niech do tyłu na minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
14
Posypać posiekaną natką pietruszki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
15
Podawać z chrupiącym chlebem, makaronem jajecznym lub pilawem ryżowym, wraz z belgijskim ale. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
AleAle
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn