Gulasz z owoców morza Fool-i-ya-baise

Gulasz z owoców morza Fool-i-ya-baise
Gulasz z owoców morza Fool-i-ya-baise jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 519 kalorii, 45g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej szeroki, ciężki garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj 3 zwoje patelni, około 3 łyżki stołowe, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj czosnek, por, cebulę, seler i zatokę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
4
Dodaj gałązki tymianku, skórki pomarańczy i 2 garści natki pietruszki, zachowując posiekaną natkę pietruszki do dekoracji. Wymieszać, aby połączyć przyprawy z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
5
Warzywa Saute 5 do 8 minut, aż pory będą miękkie, ale nadal zielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
6
Dodać wino i wymieszać w ciągu 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion z kurczaka i pomidory i dobrze wymieszać, aby połączyć. Ułóż pokrojone ryby i przegrzebki wokół patelni. Łyżka zupa bulion nad i wokół owoców morza. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć patelnię i gotować 10 do 12 minut, aż ryby i przegrzebki są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Rozłóż plastry bagietki na arkuszu ciastek. Zarezerwuj co najmniej 6 plastrów dla rouille.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Umieść arkusz w piekarniku, aby lekko tostować pokrojony chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Dla rouille, w robocie kuchennym, miejsce 4 ząbki czosnku, odsączone pieczone czerwone papryki, i papryki chile lub płatki chili. Rozerwij 6 kawałków pokrojonej bagietki na kawałki i ułóż wokół miski robota kuchennego. Z gulaszu rybnego, który gotuje, wykradnij chochlę bulionu, około 1/4 szklanki i polej chlebem, aby go zwilżyć. Pulsuj pieprz i chleb razem, a następnie włącz procesor. Strumień w około 1 szklance oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w powolnym, stałym strumieniu. Gdy mieszanina jest gładka i dobrze połączone, przenieść do małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Gulasz RybnyGulasz Rybny
BagietkaBagietka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
ChochlaChochla
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Gdy ryby i przegrzebki są gotowane przez, zorganizować Gotowane Owoce morza w płytkich miseczkach. Wymieszać zupę i kadzi go w dół i nad owocami morza. Uważaj na liście laurowe, łodygi tymianku lub skórki pomarańczy i odrzucaj je, gdy je znajdziesz, podczas podawania gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
13
Udekoruj gulasz pozostałą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
GulaszGulasz
14
Podawać fool-i-ya-baise z tostami, które powinny być rozłożone z rouille i umieścić na powierzchni na misce gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

3calebagietka, skórka przyciętabagietka, skórka przycięta2bagietki, poproś o ich pokrojenie w blacie piekarnibagietki, poproś o ich pokrojenie w blacie piekarni1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)425Orzechy dowolne (posiekane)czy grube pokrojone pomidory lub pokrojone w kostkęczy grube pokrojone pomidory lub pokrojone w kostkę2sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyseler, podzielić wzdłuż, a następnie posiekanyseler, podzielić wzdłuż, a następnie posiekany9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirosół z kurczaka, dobrej jakości, z zupyrosół z kurczaka, dobrej jakości, z zupy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino11 funt cukinii,koper włoski, 1/3 palmykoper włoski, 1/3 palmy1kgsryby, pokrojone na 2-calowe kawałki, takie jak Lucjan czerwony i tilapiaryby, pokrojone na 2-calowe kawałki, takie jak Lucjan czerwony i tilapia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana natka pietruszki, 3 garściposiekana natka pietruszki, 3 garści4goździkiczosnek, pęknięty od skóryczosnek, pęknięty od skóry6goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1por, pokrojony wzdłuż, następnie w poprzek, plastry 1/2 cala, następnie umyty i osuszonypor, pokrojony wzdłuż, następnie w poprzek, plastry 1/2 cala, następnie umyty i osuszony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów3(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 3 obroty patelnioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 3 obroty patelni1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana2skórka pomarańczowa, 3 lub 4-calowe paski, wykonane z obieraczką do warzywskórka pomarańczowa, 3 lub 4-calowe paski, wykonane z obieraczką do warzyw2smallsczerwony pieprz chile, sadzone, lub 1 łyżeczka pokruszone płatki czerwonej paprykiczerwony pieprz chile, sadzone, lub 1 łyżeczka pokruszone płatki czerwonej papryki2pieczona czerwona papryka, słoik jest w porządku, ale poklepać je na suchopieczona czerwona papryka, słoik jest w porządku, ale poklepać je na sucho1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz12przegrzebki morskie, połówkoweprzegrzebki morskie, połówkowe596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirosół z góry, wzięty jak gotujerosół z góry, wzięty jak gotuje1małepęczek świeżego tymianku, gałązki, 4 do 6, pozostawione w całościpęczek świeżego tymianku, gałązki, 4 do 6, pozostawione w całości
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia63
Magazyn