Gulasz z owoców morza Fool-i-ya-baise jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 519 kalorii, 45g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej szeroki, ciężki garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj 3 zwoje patelni, około 3 łyżki stołowe, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj czosnek, por, cebulę, seler i zatokę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
4
Dodaj gałązki tymianku, skórki pomarańczy i 2 garści natki pietruszki, zachowując posiekaną natkę pietruszki do dekoracji. Wymieszać, aby połączyć przyprawy z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
5
Warzywa Saute 5 do 8 minut, aż pory będą miękkie, ale nadal zielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
(i Tylko Porcje)
6
Dodać wino i wymieszać w ciągu 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion z kurczaka i pomidory i dobrze wymieszać, aby połączyć. Ułóż pokrojone ryby i przegrzebki wokół patelni. Łyżka zupa bulion nad i wokół owoców morza. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć patelnię i gotować 10 do 12 minut, aż ryby i przegrzebki są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Dla rouille, w robocie kuchennym, miejsce 4 ząbki czosnku, odsączone pieczone czerwone papryki, i papryki chile lub płatki chili. Rozerwij 6 kawałków pokrojonej bagietki na kawałki i ułóż wokół miski robota kuchennego. Z gulaszu rybnego, który gotuje, wykradnij chochlę bulionu, około 1/4 szklanki i polej chlebem, aby go zwilżyć. Pulsuj pieprz i chleb razem, a następnie włącz procesor. Strumień w około 1 szklance oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w powolnym, stałym strumieniu. Gdy mieszanina jest gładka i dobrze połączone, przenieść do małej misce.
Gdy ryby i przegrzebki są gotowane przez, zorganizować Gotowane Owoce morza w płytkich miseczkach. Wymieszać zupę i kadzi go w dół i nad owocami morza. Uważaj na liście laurowe, łodygi tymianku lub skórki pomarańczy i odrzucaj je, gdy je znajdziesz, podczas podawania gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki