Kruszony-Jagnięcina Ziołowa

Kruszony-Jagnięcina Ziołowa
Kruszony-Herb jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 9 i kosztuje 3,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nogi jagnięciny, szalotka, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pokruszone buraki z winegretem ziołowym, Przepis na jagnięcinę (z pokruszonymi ziemniakami), oraz Widelec Pokruszony Zioło I Pieczone Ziemniaki Czosnkowe.

Instrukcje

1
Wytnij i wyrzuć tłuszcz i każdą przezroczystą błonę z powierzchni jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2
Obrać czosnek i szalotkę i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Przebić jagnięcinę na całej powierzchni końcówką małego noża i wstawić czosnek i szalotki w kawałki (jagnięcina będzie wyglądać jak jeżozwierz). Również tuck 2 łyżeczki soli kamiennej w kawałki, odstępy równomiernie na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wymieszaj tymianek, rozmaryn, pieprz i oliwę z oliwek. Mieszanka Pat na całej jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Jeśli gotujesz na brykietach z węgla drzewnego, rozpal 60 brykietów na ognisku. Gdy węgle są usiane szarym, około 25 minut, popchnij równą liczbę węgli na przeciwległe strony rusztu.
5
Dodaj 5 brykietów do każdego Kopca węgli. Umieść miskę z folią między węglami. Ustaw grill na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, włącz ogrzewanie do wysokiego i zamknij pokrywę na co najmniej 10 minut. Wyreguluj palniki do pośredniego grillowania(podgrzewaj po równoległych stronach grilla, ale nie w środku). Ustaw miskę ociekową między palnikami i umieść grill na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umieścić jagnięcinę na grillu na patelni ociekowej, ale nie bezpośrednio na ciepło. Przykryj grilla; otwórz wszystkie otwory wentylacyjne. (Jeśli gotujemy na węglu, po 30 minutach dodajemy 5 brykietów do każdego Kopca węgli.) Gotować, aż termometr mięsny włożony przez najgrubszą część mięsa do kości zarejestruje 125 dla rzadkich (1 godzina do 1 godziny i 10 minut), lub 135 dla średnio rzadkich (około 1 godzina i 10 do 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przełożyć mięso na półmisek i odstawić na 10 minut. Posolić i posolić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia45
Magazyn