Kruszonka Z Borówki Nektarynowej
Kruszonka z borówki nektarynkowej może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga mielonej gałki muszkatołowej, brązowego cukru, cukru i nektarynek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 17%. Ciasto nektarynkowe z jagodami z kruszonką migdałową (Bezglutenowe + Bez cukru rafinowanego), Kruszonka Jeżyna-Nektarynka, oraz Grillowana Kruszonka Nektarynowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Obierz nektarynki i usuń pestki; pokrój owoce na 1/2 cala. plastry.
Umieść w misce; dodaj jagody, cukier i gałkę muszkatołową.
Skrop sokiem z cytryny; lekko wymieszaj.
Przenieś do płytkiego 3-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
W misce wymieszaj brązowy cukier, masło i białko; dobrze wymieszaj. Dodaj okruchy makaronika i owies. Łyżka nad mieszanką owoców.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 40-45 minut lub na złoty kolor i szampan na brzegach.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na kruszonkę. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.