Kruszonka Jeżyno-Gruszkowa (Wegańska, Bezglutenowa,Bez Orzechów)
Kruszonka Jeżyno-gruszkowa (wegańska, bezglutenowa, bez orzechów) wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Ten deser ma 478 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, margarynę bezmleczną, gruszki d ' Anjou i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Kruszonka Jeżyno-Gruszkowa (Wegańska, Bezglutenowa,Bez Orzechów), Bezglutenowa kruszonka lub tarta z nadzieniem jeżyn i jabłek (z opcjami bez cukru i nabiału), oraz Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Połącz brązową mąkę ryżową, brązowy cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, sól i płatki quinoa.Używając palców lub dwóch noży, zmiksuj masło, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Odstawić.Mrożone jeżyny wymieszaj delikatnie ze skrobią kukurydzianą, gruszkami, cukrem i sokiem z cytryny.
Przenieść owoce do maślanego 12-calowego naczynia do pieczenia.
Rozłóż kruszonkę równomiernie na owocach.
Piec, aż polewa jest złoty kolor i soki owocowe bańki, o 45 protokół.