Kruszonka Jeżyno-Gruszkowa (Wegańska, Bezglutenowa,Bez Orzechów)

Kruszonka Jeżyno-Gruszkowa (Wegańska, Bezglutenowa,Bez Orzechów)
Kruszonka Jeżyno-gruszkowa (wegańska, bezglutenowa, bez orzechów) wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Ten deser ma 478 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, margarynę bezmleczną, gruszki d ' Anjou i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Kruszonka Jeżyno-Gruszkowa (Wegańska, Bezglutenowa,Bez Orzechów), Bezglutenowa kruszonka lub tarta z nadzieniem jeżyn i jabłek (z opcjami bez cukru i nabiału), oraz Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz brązową mąkę ryżową, brązowy cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, sól i płatki quinoa.Używając palców lub dwóch noży, zmiksuj masło, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Odstawić.Mrożone jeżyny wymieszaj delikatnie ze skrobią kukurydzianą, gruszkami, cukrem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Płatki QuinoaPłatki Quinoa
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Przenieść owoce do maślanego 12-calowego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Rozłóż kruszonkę równomiernie na owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
5
Piec, aż polewa jest złoty kolor i soki owocowe bańki, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn