Kruszonka jabłkowo-rodzynkowa z lodami pomarańczowymi
Kruszonka jabłkowo-rodzynkowa z lodami pomarańczowymi może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 693 kalorie, 6G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sól, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Kruszonka jabłkowa z lodami waniliowymi, oraz Kruszonka jabłkowa i lody waniliowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i 6 łyżek cukru w średniej misce, aż puszyste. Ubić w mące, skrobi kukurydzianej, goździków i soli. Za pomocą opuszków palców naciśnij kruche polewy, aż utworzą się wilgotne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Ciasteczka Kruche
Masło
Goździki
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
W dużej misce wrzucić jabłka, rodzynki, pozostałe 5 łyżek cukru i sok pomarańczowy, oddzielając plasterki jabłka, aby równomiernie pokryć.