Kruszonka brzoskwiniowo-truskawkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, brzoskwinie, porcję: bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kruszonka brzoskwiniowo-truskawkowa, Brzoskwinia Truskawka Jagoda Crumble Deser, oraz Truskawka Brzoskwinia Pekan Pieczone Płatki Owsiane Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 8 przez 8-calowe szklane naczynie do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodaj masło. Pulsuj, aż masło będzie wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Posypać mieszaninę nadzieniem i piec przez 40 do 45 minut, aż nadzienie będzie bulgotać, a wierzch będzie Jasnoniebieski. Schłodzić kruszonkę przez 5 minut.