Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruchych batonów owsianych i morelowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz dżem morelowy, sól, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kruche Dobre Batony Owsiane, Półpieczone batoniki kruche, oraz batoniki owsiane blueberry bananan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Obficie pokryć 8-na-8-calowe naczynie do pieczenia z masłem i odstawić na bok.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić wodę w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1
Umieścić owies, obie mąki i sól w dużej żaroodpornej misce i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W rondelku umieścić odmierzone masło, 1/2 szklanki miodu i brązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut. Natychmiast wlać mieszaninę masła na mieszaninę owsianą i mieszać, aż owies będzie równomiernie pokryty. Gdy mieszanina jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie, ale nadal ciepła, użyj miarki, aby równomiernie wcisnąć połowę (około 1 1/2 szklanki) na dno przygotowanego naczynia do pieczenia; odłóż ją na bok.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść morele do robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza i wyrzucić pozostały płyn.
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj pozostałe 3 łyżki miodu, dżem i ekstrakt waniliowy do robota kuchennego i przetwarzaj, aż mieszanina będzie w większości gładka (pozostaną małe kawałki), około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Rozprowadzić nadzienie morelowe równomiernie na bazie owsa. Pozostałą mieszankę owsianą równomiernie posypać nadzieniem morelowym i delikatnie wcisnąć palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
5
Piec, aż top jest rumiane, o 30 do 40 protokół. (Jeśli używasz szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia, może to potrwać 5 minut dłużej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjmij z piekarnika do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na kwadraty, około 1 do 2 godzin.