Krokiety Z Czarnej Fasoli

Krokiety Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj krokietów z Czarnej Fasoli. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 18g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonej kolendry, kukurydzy, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj pięć składników krokiety z czarnej fasoli, Krokiety Z Czarnej Fasoli I Orzecha Włoskiego, oraz Krokiety z czarnej fasoli ze świeżą salsą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać składniki salsy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W innej dużej misce dodaj czarną fasolę, kminek, kolendrę i czosnek. Za pomocą masher ziemniaków lub widelec, fasola zacieru aż nie cała fasola pozostaje. Wymieszać kukurydzę, cebulę, kolendrę i 1/4 szklanki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Czarna FasolaCzarna Fasola
KolendraKolendra
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
KminekKminek
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W średniej misce, dodać pozostałe 1/4 szklanki bułki tartej. Zmierz 1/4 szklanki mieszanki fasoli na raz i uformuj w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
RolkaRolka
5
Miejsce na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 15 do 20 minut lub do ogrzania przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn