Krojona Wołowina z cytrynową rukolą i sałatką z grzybów
Pokrojona Wołowina z cytrynową rukolą i sałatką z grzybów to bezglutenowe przystawka. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Jeśli masz majonez, polędwicę wołową, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Wołowiną I Rukolą W Plasterkach Z Zieloną Oliwką I Salsą Z Rodzynkami, Cytrynowa Sałatka Z Rukolą, oraz Zapiekane przegrzebki z cytrynowym Farro i sałatką z rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W płytkim naczyniu wymieszać 1/4 szklanki oliwy z oliwek z czosnkiem i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2
Dodać mięso i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
W małej misce ubić majonez, sok z cytryny, skórkę z cytryny i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ustaw dużą patelnię grillową lub żeliwną patelnię na dużym ogniu. Gdy patelnia jest bardzo gorąca, wyjąć mięso z marynaty i obficie doprawić solą i pieprzem; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać wołowinę do patelni grillowej i gotować, aż ładnie rumiane, 30 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6
Przekładamy na talerze i topujemy rukolą, grzybami i wiórkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu