Krewetki z rumem i limonką

Krewetki z rumem i limonką
Krewetki z rumem i limonką to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, sok z limonki, krewetki tygrysie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Słodkie Krewetki Limonkowe Chilli, Chilli, Czosnek I Limonka Krewetki Dublin Bay, oraz Łosoś i krewetki z koperkiem i limonką aïoli.

Instrukcje

1
Rum wymieszać z sokiem z limonki i odstawić na bok. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj krewetki na patelni, i gotować, aż dopiero zaczynają się różowy. Łyżka mieszanki rumu i soku z limonki nad krewetkami po jednej łyżce stołowej. Rozpalać rum po każdej łyżce stołowej. Ostrożnie!
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn