Krewetki z puree Pasternakowym z marynowanymi warzywami
Krewetki z puree Pasternakowym z marynowanymi warzywami wymagają ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 935 kalorii, 16G białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rosołu z kurczaka, ogórek, Hojny soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Krewetki z puree Pasternakowym z marynowanymi warzywami, Cytrusowe gotowane przegrzebki z dymnym Puree z pasternaku IPA i marynowanymi Jalapenos, oraz Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem.
Instrukcje
1
Wymieszać ocet, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Umieść ogórek, paprykę czerwoną i skórkę z cytryny w średniej misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Papryka Czerwona
Ogórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Polać warzywa sosem. Wrzucić delikatnie do herbu. Schłodzić warzywa i odstawić na 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
4
Przecier: w garnku z sosem połącz ocet, cukier, imbir i sok z cytryny. Dusić mieszaninę na średnim ogniu, aż zaczną tworzyć się duże pęcherzyki i stanie się lekkim syropem. Zmniejszyć aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Ocet
Imbir
Syrop
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
W międzyczasie, w dużym garnku, połączyć pasternak, ziemniaki i wywar z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zarówno pasternak i ziemniaki są przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Pasternak
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Odcedzić pasternak i ziemniaki, rozgnieść z gęstą śmietaną, masłem i syropem imbirowym na gładką masę. Doprawić zacierem pasternakowo-ziemniaczanym solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Ciężki
Pasternak
Ziemniak
Masło
Imbir
Syrop
Sól
8
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek, czosnek, i krewetki. Gotować krewetki przez około 3 protokół, lub do gotowane przez. Na rozgrzanym półmisku, zrobić łóżko z pasternaku puree, top z krewetek, a następnie top krewetki z marynowanych warzyw i trochę soku.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.