Krewetki z puree Pasternakowym z marynowanymi warzywami

Krewetki z puree Pasternakowym z marynowanymi warzywami
Krewetki z puree Pasternakowym z marynowanymi warzywami wymagają ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 935 kalorii, 16G białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rosołu z kurczaka, ogórek, Hojny soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Krewetki z puree Pasternakowym z marynowanymi warzywami, Cytrusowe gotowane przegrzebki z dymnym Puree z pasternaku IPA i marynowanymi Jalapenos, oraz Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieść ogórek, paprykę czerwoną i skórkę z cytryny w średniej misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
OgórekOgórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Polać warzywa sosem. Wrzucić delikatnie do herbu. Schłodzić warzywa i odstawić na 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Przecier: w garnku z sosem połącz ocet, cukier, imbir i sok z cytryny. Dusić mieszaninę na średnim ogniu, aż zaczną tworzyć się duże pęcherzyki i stanie się lekkim syropem. Zmniejszyć aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
ImbirImbir
SyropSyrop
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
W międzyczasie, w dużym garnku, połączyć pasternak, ziemniaki i wywar z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zarówno pasternak i ziemniaki są przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Odcedzić pasternak i ziemniaki, rozgnieść z gęstą śmietaną, masłem i syropem imbirowym na gładką masę. Doprawić zacierem pasternakowo-ziemniaczanym solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
ImbirImbir
SyropSyrop
SólSól
8
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek, czosnek, i krewetki. Gotować krewetki przez około 3 protokół, lub do gotowane przez. Na rozgrzanym półmisku, zrobić łóżko z pasternaku puree, top z krewetek, a następnie top krewetki z marynowanych warzyw i trochę soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PasternakPasternak
CzosnekCzosnek
KrewetkiKrewetki
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn