Krewetki z czosnkiem, Chilli i Nepitella

Krewetki z czosnkiem, Chilli i Nepitella
Krewetki z czosnkiem, Chilli i Nepitellan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 720 kalorii, 50g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz długie radicchio di treviso, ocet winny, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Krewetki z czosnkiem, Chiles i miętą: Scampi con Aglio, Peperoni e Nepitella, Szybkie marynowane chili i czosnek, oraz Pikantne krewetki z chili i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podziel krewetki na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
W 12-calowej do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj krewetki, czosnek i chili i gotować, aż krewetki stały się czerwone z jednej strony, ale czosnek jest nadal jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Dodaj wino i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i przekręć krewetki, aby gotować 1 lub więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać miętę i koper włoski i przerzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
6
Wlać ciepłą miskę i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Posiekaj guanciale na 1-calowe batonetki i umieść na zimnej patelni na średnim ogniu. Gotować do wytworzenia tłuszczu, około 5 do 6 minut, i dodać radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Podsmażyć na dużym ogniu, aż zwiędną, dodać rozmaryn i ocet, doprawić solą i pieprzem i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
9
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.;
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn