Krewetki z awokado
Krewetki z awokado może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz jędrne-Dojrzałe kalifornijskie awokado, kapary, ocet z białego wina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Krewetki Z Awokado, Awokado Nadziewane Krewetkami I Ogórkiem, oraz Salsa-Awokado Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki gotować w garnku 5-quart wrzącej osolonej wody * aż tylko gotowane przez, 2 do 3 minut, a następnie odsączyć w durszlaku.
Wymieszać ocet, olej, kapary, sól, pieprz, nasiona selera i Tabasco w dużej misce, a następnie dodać ciepłe krewetki, cebula, seler, i liście laurowe i wrzucić do połączenia. Marynować, przykryte i schłodzone, 24 godziny do 2 dni.
Tuż przed podaniem wyrzucić liście laurowe. Ćwiartkę, dół i obrać awokado i pokroić w kostkę 3/4 cala. Delikatnie wymieszać z sałatką z krewetek, a następnie łyżką sałaty.
* Podczas solenia wody do gotowania należy użyć 1 łyżki soli na każde 4 ćwiartki wody.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.