Krewetki Nadziewane Peppadews
Krewetki Nadziewane Peppadews może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, wino, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Papryka nadziewana fetą, Kozi Ser Faszerowany Peppadews, oraz Kozi Ser Faszerowany Peppadews są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średniej patelni saute dodać 2 łyżki oliwy z oliwek extra-virgin, i potu cebuli i czosnku.
Dodaj posiekane krewetki, saute aż się różowy, następnie deglaze z białego wina i soku z cytryny.
Dodać masło, rozpuścić i ostudzić w dotyku. Wrzuć pietruszkę.
Papryka z mieszanką krewetek.
Wymieszaj ocet ryżowy, 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, mirin, sos sojowy, zieloną cebulę i kapustę.
Paprykę umieścić na mieszance kapusty do służby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.