Krewetki i przegrzebki z azjatyckim bakłażanem

Krewetki i przegrzebki z azjatyckim bakłażanem

Instrukcje

1
Skorupiaki osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2
Ciepła 1 1/2 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie stir-smażyć bakłażana z solą i pieprzem, aż złoty kolor brązowy po obu stronach i gotowane przez (dodać 1 1/2 łyżki więcej oleju, jeśli bakłażan jest przyklejony do patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
SkorupiakiSkorupiaki
3
Bakłażan przenieść na talerz jako gotowane i zachować ciepło, pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj 2 olej łyżki stołowe do patelni i sear krewetki i przegrzebki w partiach, bez tłoku, aż po prostu gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
5
Przełożyć na talerz i ogrzać, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj wodę, sos sojowy, cukier, i Chile pasta na patelni i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż zmniejszy się o połowę. Wymieszać z sokiem z limonki.
7
Podawać skorupiaki i bakłażany z sosem, zielenina scallion, kolendra, i bazylia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Uwaga kucharzy
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
SkorupiakiSkorupiaki
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1
•Eggplant is a sponge for oil. Don't add more oil, even if skillet looks dry, unless eggplant sticks.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn