Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać krewetki i przegrzebki w sosie winnym spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 192 kalorie, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, pietruszkę, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przegrzebki z pieczarkami w sosie z białego wina, Krewetki i przegrzebki w sosie czosnkowym, oraz Linguine z przegrzebkami i krewetkami w tajskim Zielonym sosie Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Czosnek, cebulę, marchew i pietruszkę ugotować w oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Pietruszka-nać
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować 4 do 5 minut, często mieszając, aż krewetki są różowe i firmy i przegrzebki są białe.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.