Krewetki i pieczony koper włoski Ditalini

Krewetki i pieczony koper włoski Ditalini
Krewetki i pieczony koper włoski Ditalini jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ziemniaczana pieczona z krewetkami i koprem włoskim, Pieczone krewetki z sałatką z grejpfruta i kopru włoskiego, oraz Pieczony pomidor Brandywine, koper włoski i krewetki z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. Shell krewetki, ale utrzymać ogony nienaruszone, w razie potrzeby; rezerwy muszli. Na małej patelni na średnim ogniu, toast nasiona kopru włoskiego, aż złoty kolor brązowy, 5 minut; zmiażdżyć. W misce, wrzucić krewetki z nasion kopru włoskiego. W tej samej patelni doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia z 1/2 łyżeczki soli i zarezerwowane muszle; zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć i wyrzucić muszle; gotować na wolnym ogniu, aż zapas zmniejszy się o połowę, 5 minut. Na patelni, umieścić pokrojony koper włoski, czosnek, olej, pieprz i pozostałe 1/2 łyżeczki soli; wrzucić. Piecz, aż koper włoski będzie miękki, 20 minut. Mieszać w krewetki, czas i skórka; pieczeń aż krewetki są po prostu gotowane przez, 5 minut. Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Dodaj makaron do patelni; piecz, aż makaron zostanie całkowicie ugotowany, dodając niewielką ilość płynu na raz i mieszając, aby osiągnąć pożądaną konsystencję, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Podawać przyozdobione julienned skórki i kopru, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Self

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn