Krewetki i ostrygi Po' Boys

Krewetki i ostrygi Po' Boys
Krewetki i ostrygi po ' Chłopcy może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1167 kalorii, 36g białka, oraz 86 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. Mieszanka śmietany, cayenne, cornichons i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Oyster-and-Shrimp Po ' Boys, Smażone ostrygi i krewetki Po ' Boys, oraz Rozjaśnione Oyster Po ' Boys dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, moczyć ostrygi i krewetki w mieszaninie maślanki i gorącym sosem przez 20 do 30 protokół. W płytkim naczyniu, trzepaczka, razem mąki kukurydzianej, cebula w proszku, czosnek w proszku, papryka i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju, aby dojść do połowy boków garnka, do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Osuszyć ostrygi i krewetki i wrzucić je w sezonowanej mąki kukurydzianej. Praca w partiach, smażyć ostrygi i krewetki, aż złoty i chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Bułki podzielić i posmarować kreolskim majonezem. Linia z dużą ilością rozdrobnionej sałaty i plastrów pomidora. Top ze smażonymi ostrygami i krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Pokrój każdą rolkę na 2 do 3 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Podawać z ostrym sosem i klinem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
9
Połącz wszystkie składniki dobrze w dużej misce do mieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach1szczyptaPinch cayennePinch cayenne1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez grubsza posiekane kornichonyz grubsza posiekane kornichony12 łyżeczki czosnku w proszkumusztarda kreolskamusztarda kreolska23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka kukurydziana drobno mielonamąka kukurydziana drobno mielona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaLouisiana hot sauceLouisiana hot sauce23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaostry sos, plus więcej do kanapkiostry sos, plus więcej do kanapki6krewetki i żyłkiDrobno rozdrobniona sałata lodowaDrobno rozdrobniona sałata lodowa1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty6krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz6krewetki i żyłkiKliny cytrynoweKliny cytrynowe4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię241 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejostrygi, łuskaneostrygi, łuskane6krewetki i żyłkiOlej z orzeszków ziemnych, do smażenia w głębokim tłuszczuOlej z orzeszków ziemnych, do smażenia w głębokim tłuszczu6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krewetki, obrane i deveinedkrewetki, obrane i deveined2Batoniki toffi Heath1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę2miękkie rolki sub lub hoagiemiękkie rolki sub lub hoagie1roztopione masłoPomidorPomidor

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn