Kremówka Do Ciast

Kremówka Do Ciast
Kremówka do ciast to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Ten deser ma 305 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowe fondant, Tylko proste małe francuskie ciasto: Fondant au Chocolat, oraz Tort weselny pokryty fondantem z malinami i czekoladą.

Instrukcje

1
W misce wymieszać masło, słodzone mleko skondensowane, cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy, aż kremówka uzyska konsystencję modeliny. Jeśli kremówka jest zbyt wilgotna, zagnieść w dodatkowym cukrze cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Lukier KremowyLukier Kremowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Rozwałkować na powierzchni roboczej obficie posypanej cukrem cukierniczym do żądanej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn