Kremowy Szpinak Z Cytrusowym Kosho Od " Maximum Flavor

Kremowy Szpinak Z Cytrusowym Kosho Od
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać śmietany szpinak z cytrusów Kosho z ' Maksymalna smak spróbować. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka olejku eterycznego z cytryny, crème fraîche, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajska Sałatka Wołowa Z " Maximum Flavor, Boczek i jajka z " maksimum smaku, oraz Ziemniaki Pieczone Cytrynowo Z " Maximum Flavor dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla kosho: do małej miseczki wrzucić limonki, grejpfruty, pomarańcze i cytryny. Cienko pokroić chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Usuń twarde zewnętrzne liście trawy cytrynowej, aby odsłonić delikatne serca. Pokrój serce trawy cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
3
Do moździerza włóż skórkę cytrusową, chiles, trawę cytrynową i sól. Użyj tłuczka, aby sproszkować składniki na jednolitą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
4
Sok i odcedzić 1 limonkę i 1 cytrynę i dodać je do moździerza i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
5
Dodaj cytrynę, limonkę i olejki pomarańczowe, jeśli używasz do zaprawy i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
6
Umieść cytrusowe kosho w małym słoiku i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 dni, aby umożliwić rozwój smaków. Citrus kosho można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 miesiąca.
1
Włożyć cebulę, czosnek i cytrusy do blendera i przecier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużym rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj przecier cebulowy, sól i gotuj, mieszając, przez 4 do 5 minut, aż mieszanina lekko zgęstnieje i straciła ostry, surowy smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodać szpinak garść na raz, więdnięcie każdy nowy dodatek przed dodaniem następnego, doprawić mieszaninę bardzo lekko solą po każdym kilku dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać crème fraîche i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Smak do przyprawiania i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn