Kremowy Szpinak Z Cytrusowym Kosho Od " Maximum Flavor

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać śmietany szpinak z cytrusów Kosho z ' Maksymalna smak spróbować. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka olejku eterycznego z cytryny, crème fraîche, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajska Sałatka Wołowa Z " Maximum Flavor, Boczek i jajka z " maksimum smaku, oraz Ziemniaki Pieczone Cytrynowo Z " Maximum Flavor dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla kosho: do małej miseczki wrzucić limonki, grejpfruty, pomarańcze i cytryny. Cienko pokroić chiles.
Usuń twarde zewnętrzne liście trawy cytrynowej, aby odsłonić delikatne serca. Pokrój serce trawy cytrynowej.
Do moździerza włóż skórkę cytrusową, chiles, trawę cytrynową i sól. Użyj tłuczka, aby sproszkować składniki na jednolitą pastę.
Sok i odcedzić 1 limonkę i 1 cytrynę i dodać je do moździerza i wymieszać, aby połączyć.
Dodaj cytrynę, limonkę i olejki pomarańczowe, jeśli używasz do zaprawy i wymieszaj, aby połączyć.
Umieść cytrusowe kosho w małym słoiku i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 dni, aby umożliwić rozwój smaków. Citrus kosho można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 miesiąca.
Włożyć cebulę, czosnek i cytrusy do blendera i przecier na gładką masę.
W dużym rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj przecier cebulowy, sól i gotuj, mieszając, przez 4 do 5 minut, aż mieszanina lekko zgęstnieje i straciła ostry, surowy smak.
Dodać szpinak garść na raz, więdnięcie każdy nowy dodatek przed dodaniem następnego, doprawić mieszaninę bardzo lekko solą po każdym kilku dodatkach.
Dodać crème fraîche i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Smak do przyprawiania i podawać natychmiast.