Przepis kremowy kukurydziany Sukkotash z Cotija może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 40 minut. Ta przystawka ma 244 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, koszerną sól i pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sukkotaż z awokado, pomidorem i serem Cotija, Delaware Creamed Succotash, oraz Pierogi kukurydziane, szalotki i Cotija w bulionie kukurydzianym kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój kukurydzę z kolby i włóż do miski. Użyj tylnej części noża i naciśnij, aby wypuścić mleko kolby do miski z kukurydzą.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować King Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne Niemiecki. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.