Kremowy Sos Sałatkowy Estragon
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kremowy sos sałatkowy estragon może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 7. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cukru, nasion selera, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Sałatka z owoców morza z kremowym sosem estragonowym, Sałatka z krewetek i awokado z kremowym sosem estragonowym, oraz Sałatka z owoców morza z kremowym sosem Estragonowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść musztardę Dijon, cukier, ocet, ząbek czosnku i sól w blenderze. Przykryć i puree, aż czosnek wymieszać gładkie.
Posypać gumą ksantanową i wymieszać około 15 sekund, aby dobrze wymieszać. Po uruchomieniu blendera wlać olej roślinny na przemian z wodą; zmiksować, aż będzie gęsty i kremowy.
Dodaj nasiona selera, płatki czerwonej papryki, czarny pieprz, estragon, i gorczycy; pulse aż przyprawy są równomiernie rozłożone.