Kremowy Sos Sałatkowy Estragon
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kremowy sos sałatkowy estragon może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brązowe nasiona gorczycy, estragon, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Sałatka z owoców morza z kremowym sosem estragonowym, Sałatka z zielonej fasoli z kremowym sosem estragonowym, oraz Sałatka z owoców morza z kremowym sosem Estragonowo-musztardowym.
Instrukcje
Umieść musztardę Dijon, cukier, ocet, ząbek czosnku i sól w blenderze. Przykryć i puree, aż czosnek wymieszać gładkie.
Posypać gumą ksantanową i wymieszać około 15 sekund, aby dobrze wymieszać. Po uruchomieniu blendera wlać olej roślinny na przemian z wodą; zmiksować, aż będzie gęsty i kremowy.
Dodaj nasiona selera, płatki czerwonej papryki, czarny pieprz, estragon, i gorczycy; pulse aż przyprawy są równomiernie rozłożone.