Kremowy Sorbet Limonkowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 32 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz barwnik spożywczy, koncentrat limonki, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kremowy Sorbet Limonkowy (lub pomarańczowy, jeśli wolisz!), Sorbet Limonkowy, oraz Sorbet Limonkowy.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść żelatynę w wodzie. Wymieszaj cukier, limonkę i sól, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
Mandarynki I Posiekane Pistacje Opcjonalnie
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodać pozostałe składniki.
3
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów w dwóch trzecich; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę aż do zamrożenia. Gdy sorbet jest zamrożony, przenieść do pojemnika zamrażarki; zamrozić na 2-4 godziny przed podaniem.