Kremowy Pasta Ziemniaczano-Czosnkowa
Kremowy Pasta ziemniaczano-czosnkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prażony czosnek i Pasta ziemniaczana, Kremowa Zapiekanka Ziemniaczana Z Puree Czosnkowym, oraz Kremowa zupa ziemniaczano-pieczona czosnkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki we wrzącej wodzie na pokrycie w holenderskim piekarniku 15 minut lub do miękkości.
Przetwarzaj ziemniaki, sok i kolejne 5 składników w robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Przenieść mieszaninę do naczynia i posypać cebulą, w razie potrzeby.
Aby zrobić własne chipy pita, Wytnij 2 (6-calowe) rundy pita na kliny; pluj na pół w szwach.
Umieść na blasze pokrytej warzywnym sprayem do gotowania; przykryj kliny sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 4 do 5 minut lub do chrupkości.