Kremowy Miętowy Deser Brownie

Kremowy Miętowy Deser Brownie
Przepis kremowy miętowy deser Brownie może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 45 minut. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Fudge brownie mix, żelatyna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kremowy deser z jagodami BREAKSTONE ' a, Ciasteczka z miętą pieprzową, oraz Ganache-Topped Brownie Bites.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 13x9-calowy patelnia z folią; spray dno tylko z nonstick gotowania sprayu. Przygotuj mieszankę brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając oleju, wody i jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Brownie MixBrownie Mix
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozprowadzić w natryskowej patelni wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Piec w temperaturze 177°. przez 28 do 30 minut. NIE PRZESADZAJ. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podczas gdy brownies są chłodzenia, umieścić 1/2 szklanki śmietany do ubijania w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Posypać żelatynę na krem; odstawić 5 minut, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Podgrzewać na małym ogniu przez 2 do 3 minut lub aż żelatyna się rozpuści, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
7
Zdjąć z ognia. Wymieszać w połowie zmiażdżonych cukierków. Schłodzić 20 do 25 minut lub do letniej, mieszając od czasu do czasu. Większość cukierków się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
8
Ubić Pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany do ubijania w dużej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Wchodzisz w pozostałej połowie zmiażdżone cukierki. Pracując szybko, wymieszaj 1/4 mieszaniny bitej śmietany do mieszaniny żelatyny. Złożyć mieszaninę żelatyny do pozostałej bitej śmietany, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Rozłóż bitą śmietanę na schłodzonych ciasteczkach. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10
Podawać, za pomocą folii podnieś deser z patelni; pokroić w kwadraty. Na wierzch każdego z całych miętowych cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn