Kremowy makaron ze szparagami bez śmietany
Kremowy makaron ze szparagami bez śmietany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, makaron ditalini, ser romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Nie Tak Kremowa Zupa Szparagowa, Szparagi i Szwajcarski makaron i ser, oraz Szparagi i boczek makaron z serem.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu, i gotować i mieszać czosnek, aż tylko zaczyna się złoty, o 2 protokół. Mieszać w szparagi, i gotować i mieszać, aż kawałki są jasnozielone, o 2 Więcej minut. Makaron wymieszać, posypać olejem, posypać solą i pieprzem.
Do rondla wlać wrzącą wodę i doprowadzić do wrzenia. Ten przepis powinien być jak najbardziej suchy. Wymieszać mieszaninę makaronu często, aby zapobiec przyklejeniu, i gotować makaron do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, o 10 protokół.
Wyjmij garnek z ognia. Jeśli jest nadmiar płynu, odcedzić z makaronu.
W misce wymieszać jajka, starty ser Romano i natkę pietruszki.
Wlać do mieszaniny makaronu, mieszając i nalewając jednocześnie, aż jajka ugotują się na ogniu makaronu.
Posypać dodatkowymi listkami pietruszki i podawać.