Kremowy makaron z zielenią
Kremowy makaron z zielenią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 998 kalorii, 39g białka, oraz 76 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka do 8 boczek, cebula, dekoracji: parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Makaron z kremową zielenią i cytryną, Kremowy makaron z kalafiora Piec z pieczarkami i zieleniną, oraz Kremowe ziemniaki i zielenina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować warzywa we wrzącej wodzie, aby pokryć w holenderskim piekarniku 10 minut.
Boczek gotować w holenderskim piekarniku, aż chrupiące; usunąć i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorących kapiących do miękkości.
Dodaj zielenie, pieczona czerwona papryka, i dalej 3 składniki; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Rozgrzać krem w małym rondlu na średnim ogniu 5 minut lub do dokładnie ogrzanego (nie gotować). Odstawić 2 łyżki parmezanu. Wymieszać pozostały ser do rozpuszczenia. Wymieszać śmietanę i makaron.
Top makaron z mieszanki zieleni; posypać boczkiem i serem reserved.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 16 uncji musztardy zieleni mogą być zastąpione zielenią rzepy. Gotować 10 do 15 więcej minut.