Kremowy makaron z serem o obniżonej zawartości tłuszczu

Kremowy makaron z serem o obniżonej zawartości tłuszczu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego makaronu z serem o obniżonej zawartości tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, śmiejące się krowy kremowe Szwajcarskie kliny, makaron shell i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 58 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Creamy Macaroni ' N ' Cheese, oraz Kremowy Makaron Z Czterema Serami.

Instrukcje

1
Doprowadzić rondel do wrzenia i gotować makaron. Po zakończeniu, spuścić wodę i umieścić makaron z powrotem do rondla. Utrzymując piec na małym ogniu, dodaj w rozdrobniony ser, kliny, mleko, musztarda w proszku i pieprz cayenne. Mieszaj łyżką, aż ser się rozpuści, a resztę i mleko odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn