Kremowy Kurczak Zawinięty W Boczek
Kremowy kurczak zawinięty w boczek to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1021 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Przepis ten zachwycił 636 osób. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, połówki piersi kurczaka - 1, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Chrupiący kurczak zawinięty w boczek z trzema serami kremowe Risotto i sałatka z kopru włoskiego z rukolą, Kremowy Asiago Boczek Zawijany Pieczona Cebula, oraz Przegrzebki Morskie zawinięte w boczek podane na kremowym sosie Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W misce wymieszać serek śmietankowy i zieloną cebulę; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Na każdą pierś kurczaka rozprowadzić około 1/4 szklanki śmietany serowej. Zaczynając od wąskiego końca, przewracaj piersi z kurczaka na nadzieniu. Każdą pierś kurczaka owinąć w 4 plastry boczku. Ustaw zawiniętego kurczaka na stojaku ustawionym w naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek się zarumieni i natychmiastowo odczytany termometr mięsny włożony w najgrubszą część piersi odczytuje 160 stopni F (70 stopni C), około 1 godziny.