Kremowy Koper Włoski
Kremowy Koper duszony w patelni może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 474 kalorie, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, spróbuj build-a-meal, bitej śmietany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe smażone z kremowym duszonym koprem włoskim, Jedna patelnia kremowy kurczak i ryż, oraz Kurczak Na Jednej Patelni Kremowy Salsa Verde.
Instrukcje
Przyciąć podstawy z cebulek kopru włoskiego; pokroić na ósemki, zastrzegając liście do innego zastosowania. Ułóż Koper w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Ubij razem śmietanę do ubijania i kolejne 3 składniki, a następnie zalej plasterkami kopru włoskiego.
Posypać kromki kopru włoskiego bułką tartą i parmezanem; doprawić masłem.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 425 przez 20 minut. Odkryć i piec jeszcze 20 minut lub do kopru włoskiego jest miękki i daje po włożeniu noża w najgrubsze plastry.