Makeover Creamy Artichoke Dip zajmuje około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis jest dla 20 osób i kosztuje 97 centów za porcję . Ten przystawka ma 228 kalorii , 8 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką przyprawioną sól, czosnek w proszku, majonez i kilka innych składników, możesz go zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Będzie hitem na twoim wydarzeniu Super Bowl . Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 26% . Jeśli podoba ci się ten przepis, mogą ci się spodobać również przepisy takie jak Gorący dip z karczochów i krabów , Dip ze szpinaku i karczochów po śródziemnomorsku i Ciepły dip ze szpinaku i karczochów .
Instrukcje
1
W wolnowarze o pojemności 3 qt połącz karczochy, serek śmietankowy, jogurt, mozzarellę, ricottę, 1/2 szklanki parmezanu, ser szwajcarski, majonez, sok z cytryny, papryczki jalapeno, czosnek w proszku i sól przyprawową. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 1 godzinę lub do momentu, aż składniki się podgrzeją.