Kremowy Dip Cebulowy Vidalia

Kremowy Dip Cebulowy Vidalia
Kremowy Vidalian Dip cebulowy jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 40 i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz włoski* pięć serów, majonez z majonezem real mayo, cebulę walla wallan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Sałatka z awokado-grejpfruta z kremowym sosem cebulowym Vidalian, oraz Vidalian Ciasto Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Połącz składniki.
3
Rozłóż na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn