Kremowy deser kokosowy to deser, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 32G tłuszczu i w sumie 539 kalorii. Za 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga orzechów pekan, kokosa, ekstraktu kokosowego i serka śmietankowego. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżką wynik 23%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Potrójny Deser Kokosowy, Deser Z Rabarbaru Kokosowego, oraz Deser Kokosowo-Brzoskwiniowy.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj mąkę i cukier; pokroić na maśle, aż będzie kruchy. Dodaj orzechy pekan. Wciśnij do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-o
2
Piec w temperaturze 325° przez 20-25 minut lub do lekkiego zrumienienia brzegów. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę; złożyć 1 szklankę ubitej polewy.
Deser naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "